DanserMedLivetWebUseDanser med livet

Mens vinteren raser i byen udenfor, og sneen daler i en uendelighed, tænker hun tilbage på tiderne, der er gået – både de gode og de knap så gode.

Hvad gjorde hun egentlig ved livets store skilleveje, og var de valg, hun traf, rigtige eller helt forkerte? Valgene… Der var mange af dem, og nogle af dem havde store konsekvenser. Større end et menneske kunne rumme alene. Traf hun de rigtige valg, eller skulle hun have gået helt andre veje? Og når alt kommer til alt, ønsker hun så at gøre dem om?

Sammen med sin kat begynder hun at skrive dagbog. Hun nedfælder sine godt gemte refleksioner over et liv, som kunne have været, og et liv som er.

Læs uddrag af bogen, klik her.

 

 

Idjaevlensvold 72 DPI 600X900 WebUse

I djævlens vold

De to piger brugte næsten alt deres tid i den store gynge – altid vendt mod hinanden. Dér foran det gule hus med de hvide vinduer var de trygge – omgivet af mennesker, der holdt af dem. Men på legepladsen, i skyggen af de store træer, er der en anden, der har et øje på dem.

To uadskillelige søstre. Tvunget fra hinanden af onde kræfter. Deres uskyld smadret. Hvad der skulle have været et liv i luksus, blev et liv i frygt.

Kan de overvinde de kræfter, der vil ødelægge dem? Og hvem vil hjælpe dem?

“Det er ikke et spørgsmål om at overleve, kære Evy. Det er et spørgsmål om at dø langsomt nok til, at tingene kan nå at ændre sig.”

Læs uddrag af bogen, klik her.

GemGem