Wooden-bridge-and-sunrise-000002610609_Large kopi

Velkommen til Mousejournal og Tina Lindegaards Univers.

Tina Lindegaards romaner er inspireret af TV serier som Broen og Forbrydelsen og bevæger sig i et univers, som ikke skjuler menneskets mere mørke sider. Bøgerne undtaget den første – se nedenfor – befinder sig i genren krimi/thriller med tydelige træk fra Nordic Noir.

Serien I djævlens vold består af selvstændige romaner. I djævlens vold er allerede udgivet og efterfølgeren Når skygger bliver levende bliver udgivet i 2016.

I Når skygger bliver levende genfinder du en del af personregistret fra I djævlens vold, men nye kommer til. Desuden fortsætter Når skygger bliver levende i de samme omgivelser, og bogens nerve fortsætter fra I djævlens vold. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden, der går intet tabt af den grund.

Tina Lindegaards første bog Danser med livet er væsentlig anderledes. Bogen er reflekterende over et liv, der har været eller kunne havde været. Den bevæger sig på en fin linje mellem ønsket om et anderledes livet, og en tilfredshed med det liv hovedpersonen lever nu. Men som med Tina Lindegaards andre bøger, er der også et tvist i denne bog.

 

Her på hjemmesiden finder du følgende information på dansk:

Lær bøgerne at kende

Den næste bog

Uddrag fra bøgerne

Om forfatteren

Interview med forfatteren

Køb bøgerne